Безплатна доставка над ... лв.

КЕТЪРИНГ

„Надежда“ е дългогодишен експерт в производството на вкусни и пълноценни млечни и месни продукти, които с удоволствие и усет ще предложим в менюто на Вашето събитие. Предлагаме професионални кетъринг услуги в Шумен, които включват приготвяне и доставка на храната на адрес.

Предстои Ви рожден ден, годишнина, бал или друго специално събитие? Облечете си новите дрехи, направете си прическа, пригответе се с удоволствие и посрещнете гостите с усмивка, а за храната – ще се погрижим ние.

Професионални кетъринг услуги в Шумен

В асортимента ни можете да откриете телешки кюфтета, кебапчета, парти бутчета, филенца и др. Разбираме и от гарнитури и комбинираме месните си деликатеси с разнообразие от свежи и печени зеленчуци, ориз, картофи и всичко необходимо за комплексното меню и на най-отдадения гастроном.

Храната приготвяме с най-висок клас парен конвектомат, който ни позволява да обработваме и по-големи поръчки, без да страда качеството на ястията и без да отнемаме от полезното съдържание на продуктите. Екипът ни има опит в кулинарията и отношение към детайла, за да можем да Ви предложим комплексно обслужване по Ваш вкус.

Независимо от мащаба на събитието, темата му и индивидуалните Ви изисквания, „Надежда“ предлага персонални оферти за Вашия повод. Нашите кетъринг услуги в района на Шумен ще превърнат празника в запомнящо се събитие – свържете се с нас за консултация и заедно ще планираме Вашето менюто до последната подробност.